Hopp til hovedinnhold

Informasjonskapselinnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet og for å forbedre den onlineopplevelsen din. Du kan konfigurere og godta bruken av informasjonskapsler, og endre samtykkealternativene dine, når som helst.

Essensielle

Preferanser

Analyse og statistikk

Markedsføring

La kunst og kultur prege Nyhavna

Avatar: Ellen Aga Kildal
Ellen Aga Kildal
Trykk på bildet for å bla deg rundt
Det skal legges til rette for at kulturnæringsaktører får gode arbeids- og visningsforhold i bydelen også etter at transformasjonen er gjennomført. Flere av kulturminnene på Nyhavna vil med tilpasninger egne seg særlig godt til kulturformål. Det legges til rette for sambruk av ressurser i form av fellesverksted, kontorarealer og visningssteder både ute og inne. Nyhavnas ansikt utad skal uttrykkes gjennom en helhetlig og bevisst satsing på kunst i de offentlige rommene. Det forutsetter samarbeid mellom offentlige og private aktører.

Viktig prinsipp for å la kunst og kultur prege Nyhavna

  • Kulturminnene på Nyhavna bør bevares i kommunalt eierskap/ deleierskap for å gi rom for at kulturbaserte næringer, småskala industriproduksjon og maritime næringer kan bevares og utvikles. Dette må skje innenfor rammene den verneverdige bebyggelsen setter når det gjelder krav til bygningsmessige tilpasninger.
  • Ett av delområdene bør defineres som en pilot for å undersøke ulike økonomiske modeller og fysiske grep som tilrettelegger for at kulturnæringsaktører får gode arbeids- og visningsforhold i bydelen gjennom tilgang til nødvendig kulturell infrastruktur, lokaler, bygg og arenaer som brukes til produksjon, øving og visning av kunst og kultur.
  • Kunstplan for Nyhavna skal legge føringer for videre arbeid med kunst i bydelen.


Her kan du lese alt om strategisk virkemiddel 7: 7. La kunst og kultur prege Nyhavna


Har du innspill til dette strategiske virkemiddelet og tilhørende prinsipp? Del dine innspill med oss nederst på denne siden!

Obs! Du må logge på for å kommentere.

Rapporter et problem

Er dette innholdet upassende?

Årsak:

Kommenter detaljer

Du ser en enkelt kommentar

Se alle kommentarer

Great information, I will recommend it to my friends for them to check out. Thanks for sharing! If you have more time, please visit: trap the cat

Bekreft

Vennligst logg inn

Dette passordet er for kort.

Del